Přihlášení je provedeno přes Facebook
Verze 3.6
REPORT
Jméno: Deck bez decku jako lokace bez postav
Varianta: Standard
Frakce: Martell
Agenda: Aliance
Praporec jelena
Praporec hlídky

Karty plánu
(7)
1xValar Morghulis
2xPutování na Zeď
1xPrvní sníh zimy
1xBitva o Černovodu
1xPočítání měďáků
1xÚtok divokým ohněm

Karty v balíku
(84)
Jméno šablony: 
Celkový počet pokusů: 
Uspěšné pokusy: 
Postava(3)
3xKopiník předvoje
Doplněk(24)
3xMakové mléko
3xOdsouzený
3xPomalý jed
3xUvězněn
3xZneuctěný
3xŠaškovský úbor
3xZbabělec
3xPáchnoucí opilec
Lokace(33)
3xDornské državy
3xKostěná cesta
3xPrincův průsmyk
3xRůžová cesta
3xŠeroděs
3xSpalující pouště
3xŽelezný trůn
3xKrálovnina koruna
3xMost lebek
3xSíň malovaného stolu
3xZačarovaný hvozd
Událost(24)
3x„Dornova žena“
3xJeho zmijí oči
3xNeskloněni, nepokořeni, nezlomeni
3xNoční můry
3xSpálení na písku
3xTajné plány
3xVěznění
3xPomsta za Eliu

ExportExportKopieKopie
Popis
Tabulky
Analýza
ssttanndda
Zdravím, no tak jsem tady s dalším deckem tentokrát opouštím house baratheonů a přicházím s revolučním deckem plným zábavy! Na podobný balíček jsem narazil na theironthrone.net, kde jsem stál s mým momentálně nejoblíbenějším deckem který bych asi volil jako mojí takovou prioritku pro hraní (baratheon zisk v nadvládě + zima). Ten deck tu nemám, protože je prostě můj :D. Každopádně když jsem viděl oponenta co nemá na stole žádnou postavu a přesto mu balíček funguje řekl jsem si že to prostě musím taky hrát, nemýlil jsem se rozhodě v tom jaká je to sranda... Prostě hrát bez postav zabíjet oponenta přes plány a pomalu se dobývat do cíle, fakticky paráda. Často "poslouchám" jak je ten balíček super a že je hustý že to může opravdu fungovat. Nejvíc doporučuji vyzkoušet, asi spíš na netu nebo do hospody na turnaj bych si s tímhle netroufl. Největší výhodou balíku je že nemusíte nic počítat xD. Jak hrát ? Jednoduše v první ruce chcete mít něco na prachy a možnost utratit nějakej ten gold pro start... 2-5 lokace na stůl většinou hodíte. Pak už jen reagujete na soupeřovi tahy, hrajete jako second player, házíte doplňky, hrajete události,zabíjíte , vyhazujete... Strategie složení : Teoreticky se dá házet s plány už jsem zkoušel mnoho variant... Valar, 2x putování, sníh jsou nutnost. Měďáky lze nahradit pro mě fungovala varianta stavebních příkazů, ale měďáky jsou kompaktnější. Černovod se hodí, ale dá se s hrou pracovat ikdyž má soupeř duplikáty místo něj jsem z počátku hrát ten plán kde zbavuji soupeře zlaťáků, ale zkusil jsem tohle a párkrát to zafungovalo fakt dobře. divokej oheň je novinka hrál jsem ten plán 7/7/1 kdy si musíte zabít postavu, ale prachy v decku nejsou potřeba tak jsem si řekl že oheň bude lepší. DOUFÁM ŽE SE DECK LÍBÍ A PŘEJI PŘÍJEMNOU ZÁBAVU :)))
Žádný komentář
25%50%75%Frakce v balíčku12154512 25%50%75%Symboly výzevBez duplikátů330033 25%50%75%Síla postavyBez duplikátů331 25%50%75%Cena karty180391272003618039219123
  • Náhodná
  • Šablony
  • Vlastní
Rozdat znovuRozdat znovuZpátkyZpátkyVýchozí stavVýchozí stavTextový mód / Obrázkový módTextový mód / Obrázkový mód
  
Jste si jist/a, že chcete smazat balík
Upozornění: Balíček, který je jednou zveřejněn, již nemůže být upraven. Pro úpravu je nutné vytvořit duplikát. Chete tedy balíček zveřejnit?

Seřadit podle


Zobraz hodnoty

Jazyk