Jesteś zalogowany przez facebooka.
Wersja 3.6
REPORT
Nazwa: Deck bez decku jako lokace bez postav
Variant: Standard
Frakcja: Ród Martellów
Agenda:
Banner of the Stag
Banner of the Watch

Talia fabuły
(7)
1xValar Morghulis
2xMarched to the Wall
1xThe First Snow of Winter
1xBattle of the Blackwater
1xCounting Coppers
1xWildfire Assault

Talia główna
(84)
Nazwa szablonu: 
Całkowita liczba prób: 
Próby zakończone powodzeniem: 
Postać(3)
3xVanguard Lancer
Dodatek(24)
3xMilk of the Poppy
3xCondemned
3xLingering Venom
3xImprisoned
3xAttainted
3xMotley
3xCraven
3xStinking Drunk
Miejsce(33)
3xDornish Fiefdom
3xThe Boneway
3xThe Prince's Pass
3xThe Roseroad
3xGhaston Grey
3xScorching Deserts
3xThe Iron Throne
3xQueenscrown
3xBridge of Skulls
3xChamber of the Painted Table
3xThe Haunted Forest
Wydarzenie(24)
3x"The Dornishman's Wife"
3xHis Viper Eyes
3xUnbowed, Unbent, Unbroken
3xNightmares
3xBurning on the Sand
3xSecret Schemes
3xConfinement
3xVengeance for Elia

EksportEksportDuplikujDuplikuj
Opis
Wykresy
Analiza
ssttanndda
Zdravím, no tak jsem tady s dalším deckem tentokrát opouštím house baratheonů a přicházím s revolučním deckem plným zábavy! Na podobný balíček jsem narazil na theironthrone.net, kde jsem stál s mým momentálně nejoblíbenějším deckem který bych asi volil jako mojí takovou prioritku pro hraní (baratheon zisk v nadvládě + zima). Ten deck tu nemám, protože je prostě můj :D. Každopádně když jsem viděl oponenta co nemá na stole žádnou postavu a přesto mu balíček funguje řekl jsem si že to prostě musím taky hrát, nemýlil jsem se rozhodě v tom jaká je to sranda... Prostě hrát bez postav zabíjet oponenta přes plány a pomalu se dobývat do cíle, fakticky paráda. Často "poslouchám" jak je ten balíček super a že je hustý že to může opravdu fungovat. Nejvíc doporučuji vyzkoušet, asi spíš na netu nebo do hospody na turnaj bych si s tímhle netroufl. Největší výhodou balíku je že nemusíte nic počítat xD. Jak hrát ? Jednoduše v první ruce chcete mít něco na prachy a možnost utratit nějakej ten gold pro start... 2-5 lokace na stůl většinou hodíte. Pak už jen reagujete na soupeřovi tahy, hrajete jako second player, házíte doplňky, hrajete události,zabíjíte , vyhazujete... Strategie složení : Teoreticky se dá házet s plány už jsem zkoušel mnoho variant... Valar, 2x putování, sníh jsou nutnost. Měďáky lze nahradit pro mě fungovala varianta stavebních příkazů, ale měďáky jsou kompaktnější. Černovod se hodí, ale dá se s hrou pracovat ikdyž má soupeř duplikáty místo něj jsem z počátku hrát ten plán kde zbavuji soupeře zlaťáků, ale zkusil jsem tohle a párkrát to zafungovalo fakt dobře. divokej oheň je novinka hrál jsem ten plán 7/7/1 kdy si musíte zabít postavu, ale prachy v decku nejsou potřeba tak jsem si řekl že oheň bude lepší. DOUFÁM ŽE SE DECK LÍBÍ A PŘEJI PŘÍJEMNOU ZÁBAVU :)))
Bez komentarza
25%50%75%Stronnictwa talli głównej12154512 25%50%75%Ikony postaciBez dodatków330033 25%50%75%Siła postaciBez dodatków331 25%50%75%Koszt karty180391272003618039219123
  • Losowy
  • Szablony
  • Spersonalizowany
Nowy dociągNowy dociągWsteczWsteczResetujResetujTryb Tekstowy/Tryb KartyTryb Tekstowy/Tryb Karty
  
Czy jesteś pewien, ze chcesz usuną tą talię?
Ostrzeżenie: Nie będziesz mógł modyfikować talii po publikacji. W celu edycji musisz ją powielić. Czy jesteś pewien, że chcesz opublikować talię.

Sortuj według


Pokaż wartości

Język